Medische lasers zijn toestellen die licht produceren van één bepaalde golflengte. Door de aangepaste pulsduur en energie te kiezen kan de dermatoloog heel specifiek bepaalde doelstructuren (bloedvaatjes, haarfollikels, bindweefsel, pigment…) in de huid vernietigen of beïnvloeden, zodat er een dermatologische of esthetische verbetering kan bekomen worden en dit zonder beschadiging van de normale huidstructuren.

Smartxide resurfacing laser

De CO2 laser wordt onder andere gebruikt voor het verminderen van rimpels, (acne)littekens of bij grove huidstructuur. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en geeft nieuwe veerkracht. Afhankelijk van de diepte en intensiteit wordt er gekozen voor gefractioneerde of niet-gefractioneerde CO2.
Lees meer over smartxide resurfacing laser

Vaat- en pigmentlaser

Met de Cutera Excel V laser behandelen we tal van rode vaatletsels zoals storende adertjes in het gelaat, couperose, spinvaatjes, kleine angiomen en kunnen ook storende pigmentvlekken behandeld worden.
Lees meer over Excel V laser

Huidverbetering door gefractioneerde radiofrequentie met micronaalden

Met de Infini laser worden door middel van fractionated micro-needle radiofrequency zeer fijne naaldjes in de huid ingebracht waarna op verschillende dieptes in de huid warmte wordt gegenereerd wat leidt tot krimpen van de huid en aanmaak van nieuw collageen.

Wat kan behandeld worden?

  • Verslapping van de huid van het gelaat/ hals / decolleté/armen
  • Diepe gefixeerde rimpels rond de mond, ogen, wangen, ….
  • Verslapping van de onderste oogleden (correctie zonder litteken)
  • Acnelittekens
  • Striemen
  • Littekens na trauma, chirurgie, …

Lees meer over Infini laser
Lees meer over vaatlaser

Epilatielaser Motus AX

Epilatielaser is een techniek die toelaat om op een veilige manier storende beharing zowel bij mannen als vrouwen langdurig te verwijderen.Tijdens een intakegesprek wordt door een arts vastgesteld of de juiste indicatie aanwezig is en krijgt U verdere informatie over het verloop en de prijssetting van deze behandeling.

Hiervoor kan alleen telefonisch een afspraak gemaakt worden.

Lees meer over Epilatielaser